Historie

Historie

Aabo Campings historie rækker langt tilbage i tiden. Her sætter indehaver, Kurt Trynskov ord på campingpladsens oprindelse og rejse gennem tiden.

Kurt Trynskov historie

Kurt Trynskov skriver:

Datidens campingplads hed Dybros camping, som min onkel startede i 1964. Pladsen var meget primitiv, og gæster var der jo ikke så mange af dengang. Grundet alderen valgte onkel i 1967 at sælge pladsen til familien Hagerup. Familien Hagerup lavede en del forbedringer på pladsen, men da pladsen ikke kunne drives uden, at begge skulle arbejde fuldtids, valgte de at sælge pladsen til mig den 1. juli 1972. Jeg havde på det tidspunkt en baggrund som kommis, skiltemaler og var i gang med et godt job hos Coca Cola, som løb frem til 1. oktober. Derfor ansatte jeg en forpagter, som skulle klare den første sommer. Jeg ændrede pladsens navn til Aabo Camping. Det første jeg gik i gang med var at opføre en ny bygning med grill, købmand og information. Ja, det var helt tilbage i 1973, og dengang kunne man bo 2 voksne og 2 børn for 15 kr. om dagen – det var tider. Aabo Camping havde dengang en omsætning på ca. kr. 30.000 med sine næsten 100 enheder, hvoraf de 20 var fastliggere.

 

renovering af campingpladsen

Gennemgribende renovering af campingpladsen

Året efter renoverede vi ca. 100 enheder med strøm og vand, hvilket var meget moderne på daværende tidspunkt. Pladsen blev planeret og ligner meget dagens plads. I 1980 byggede vi en helt ny toiletbygning, som satte datidens standard for komfort. I 1983 kom en ny 200 m2 købmandsforretning, møntvaskeri og grillbar.

 

Aabo Vandland

Etablering af 1200 kvm stort udendørs vandland

I 1988 tog vi en større chance og etablerede Danmarks største udendørs vandland med bl.a. 70 m lang rutsjebane. Det var noget, kunderne kunne lide, og vi steg på bare 3 år fra 42.000 overnatninger til 95.000. Man må sige, at vi ramte plet. Derfor ændrede vi også vort navn til Åbo Camping og Vandland. Da vi nåede årtusindskiftet og frem til i dag er pladsen stadig under udvikling. Vi har etableret ny markedsplads med restaurant og en nu 5 stjernet luksusbygning med køkkener, baderum for de mindste, familiebaderum, toiletter og bade, som bare siger “spar 2”!

 

Fremtiden er lys

Den nye generation står klar. Kristina Trynskov, Kurt Trynskovs datter er allerede nu en vigtig del af den daglige drift og vil med tiden overtage flere funktioner. Så I vil også fremover kunne holde ferie i dejlige Tversted på Aabo Camping.

 

Overnatning i egen campingvogn, hytte, ferielejlighed eller udlejningsvogn

Godt at vide...