Camping

Vælg mellem 3 forskellige pladstyper

Standardplads på ca. 100 kvm, stor plads på 120 kvm. og en tilsvarende stor
komfortplads på 120 kvm med vand, el og afløb. Pladserne er hyggeligt anlagt
med grønt græs og hække som afskærmning mod trafik.

campingplads oversigt

Standardplads

En standardplads er ca. 100 kvm. Pladsen kan rumme både bil, campingvogn og fortelt. Græsset er grønt og miljøet er hyggeligt. Alle pladserne ligger med kort afstand til vandposter, elstik og servicebygninger. Og så er de også tæt på legeområder og vandland.

 

campingplads oversigt

Stor plads – 120 kvm

En stor plads er 120 kvm. Så her er der god plads til leg, liggestole, cykler eller... – sammen med bil, campingvogn og fortelt. Og selvom der er lidt længere til naboen, er der et hyggeligt og rart miljø. Alle pladserne ligger med kort afstand til vandposter, el-stik og servicebygninger. Og så er de også tæt på legeområder og vandland.

 

campingplads oversigt

Komfortplads – 120 kvm

En komfortplads er 120 kvm. På alle komfortpladser er der el. Derudover kan du koble vand på vognen direkte på den enkelte plads, samt tømme kemitoilettet på den enkelte plads.

På disse pladser er der god plads til både bil, campingvogn og fortelt, og alt det andet man evt. har medbragt. Grønt og afskærmet miljø med luft og rum omkring. Alle pladserne ligger med kort afstand til servicebygninger, legeområder og vandland.

 

Godt at vide...