Legeplads og Aabo toget

Leg, spil og togtur

På Aabo Camping kommer børnene aldrig til at kede sig. Her er der en sjov legeplads, hvor de kan få brugt energien og møde en masse nye kammerater. De kan konkurrere i forskellige spil – her kan de voksne også være med. Eller bare slappe helt af på en hyggelig togtur.

legepladser

Legeplads

Sjove og spændende legepladser med masser af udfordring for store og små. Indtag borgen, tag en tur i klatrenettet, leg at du er fisker i den gamle kutter eller prøv den store hoppepude. Her er trampoliner, svævebane, klatretårn, vippedyr og meget mere. Her kan børnene få mange timer til at gå med leg og fælleskab med andre børn.

 

spil og konkurrencer

Spil og konkurrencer

Er I vilde med at spille og konkurrere, kan I tage et slag bord-tennis i bordtennishallen, ramme i hul på minigolfbanen, vinde jackpot i spillehallen og ta´ kegler på billardbordet. Der er altid noget sjov at foretage sig på Aabo Camping.

 

Aabo toget

Aabo Ekspressen

Tag toget på en rundtur på pladsen. Aabo Ekspressen kører hver dag undtagen lørdag, og er gratis for alle passagerer. En afslappende og hyggelig aktivitet – kom rundt på pladsen i roligt tempo med god tid til at få det hele med.

 

Overnatning i egen campingvogn, hytte, ferielejlighed eller udlejningsvogn

Godt at vide...