Tversted – midt i naturen

Naturen – Tversted Å og Tversted by

Aabo Camping og Tversted by er omkranset af den karakteristiske nordvestjyske natur. Langstrakt klitlandskab med lilla lyng, krat og lav bevoksning af fyr og gran. Langs campingpladsen snor Tversted Å sig gennem landskabet med livgivende vand til gavn for fuglelivet i området. Og som inspiration til vores navn.

Kom ud i naturen

Kom ud i naturen og få en dejlig dag på cykel

Vi har en masse gode forslag til cykelruter i nærområdet, korte som længere ture. Kom ind i informationen og få inspiration til ruter og kort over området. Medbring jeres egne cykler eller lej dem hos Tversted Cykler. Her kan I finde cykler til alle: voksencykler, El-cykler, ladcykel med plads til 2 børn, junior- og børnecykler.

 

Naturen og Tversted

MTB i Tversted Klitplantage

Nær Aabo Camping finder I mountainbike-spor i Tversted Klit-plantage. Det er et spor, som kommer godt rundt i skoven. Det er afvekslende og så er sporet lavet som et blåt spor. Det vil sige, at det er for alle – uanset niveau. Læs mere her! Og i Tornby Klitplantage nær Hirtshals kan I blive udfordret med højderne, lange trails og varieret terræn. Læs mere her!

 

Naturen til fods

Nyd naturen til fods

På en vandretur kan I nyde naturen i jeres eget tempo og få det hele med. Lytte til fuglenes sang og vindens leg i løvet. Smør en madpakke, snør vandreskoene og kom afsted – det er en dejlig måde at være sammen med familien på, og det koster kun kræfterne. I informationen kan I få inspiration og kort over området.

 

Havfiskeri

Lystfiskeri på nordjysk

Aabo Camping ligger tæt ved nogle af Danmarks bedste fiskepladser. Eksempelvis Uggerby Å, der er kendt for sit havørred- fiskeri. Vi I hellere til havet, er molerne i Hirtshals eller kystfiskeri en mulighed. Der er også mange gode put & take søer i nærheden: Tversted Lystfiskeri, Bindslev Fiskepark og Dvergetved Søpark. Vil I til havs, kan vi også arrangere dette med fiskekuttere fra Hirtshals, som sejler helt ud til det gule rev og andre gode fiskepladser. Mange af fiskekutterne udlejer grej m.m. og nogle har servering ombord. Spørg i informationen for flere oplysninger. Husk gyldigt fisketegn!

 

Byliv i tversted

Tversted – hyggeligt byliv og feriestemning

Tversted er en charmerende og hyggelig ferieby med ca. 500 indbyggere. Her findes spisesteder og butikker, så I kan få stillet sulten og shoppelysten. Besøg antikvitetsforretninger, gallerier og kunsthåndværkere, der fremstiller keramik, glaskunst, strik og billedkunst i høj kvalitet. Ishusene (åben i foråret og sommeren) er en stor attraktion – den hvide guf er berømt og MEGET lækker.

 

Godt at vide...