Udlejningsvogne

Lej en campingvogn med fortelt

Nem måde at campere på. Bare kom og flyt direkte ind i den veludstyrede campingvogn. Her finder I alt i køkkengrej og gode dyner og puder. Forteltet er møbleret med havebord- og stole og et lille the-køkken.

Campingvogne CV01 – CV10

Campingvogn med opstillet fortelt med trægulv og tæppe. Plads til 5 personer. I forteltet er der spisebord med 5 stole, køleskab, kaffemaskine, TV, the-køkken. I campingvognen er der køjesenge, siddegruppe som kan slås ud til en enkelt seng, samt siddegruppe som kan slås ud til en dobbeltseng. Køkken med gasblus, bestik og service, samt gryder og pander, i vognen er der også kemitoilet. Dyner og puder. Medbring selv sengelinned eller lej en linnedpakke hos os.

 

Campingvogne CV11

Campingvogn med opstillet fortelt med trægulv og tæppe. Plads til 4 personer. I forteltet er der spisebord med 5 stole, køleskab, kaffemaskine, TV, the-køkken. I campingvognen er der separat soveværelse med to enkeltsenge, og siddegruppe som kan slås ned til en dobbeltseng. Køkken med gasblus, bestik og service, samt gryder og pander, i vognen er der også kemitoilet. Dyner og puder. Medbring selv sengelinned eller lej en linnedpakke hos os.

 

Campingvogne CV12

Campingvogn med opstillet fortelt med trægulv og tæppe. Plads til 4 personer. I forteltet er der spisebord med 5 stole, køleskab, kaffemaskine, TV, the-køkken. I campingvognen er der separat soveværelse med to enkelt senge, og siddegruppe som kan slås ned til en dobbeltseng. Køkken med gasblus, bestik og service, samt gryder og pander, i vognen er der også kemitoilet. Dyner og puder. Medbring selv sengelinned eller lej en linnedpakke hos os.

 

Campingvogne CV13

Campingvogn med opstillet fortelt med trægulv og tæppe. Plads til 4 personer. I forteltet er der spisebord med 5 stole, køleskab, kaffemaskine, TV, the-køkken. I campingvognen er der separat soveværelse med en dobbelt-seng, og siddegruppe som kan slås ned til dobbeltseng. Køkken med gasblus, bestik og service, samt gryder og pander, i vognen er der også kemitoilet. Dyner og puder. Medbring selv sengelinned eller lej en linnedpakke hos os.

 

Campingvogne CV14

Campingvogn med opstillet fortelt med trægulv og tæppe. Plads til 5 personer. I forteltet er der spisebord med 5 stole, køleskab, kaffemaskine, TV, the-køkken. I campingvognen er der separat soveværelse med dobbeltseng, samt siddegruppe i midten af vognen som kan slås ud til enkelt seng. I den anden ende af vognen, er der køjesenge, samt en lille siddegruppe til 2 personer. Køkken med gasblus, bestik og service, samt gryder og pander, i vognen er der også kemitoilet. Dyner og puder. Medbring selv sengelinned eller lej en linnedpakke hos os.

 

Campingvogne CV15

Campingvogn med opstillet fortelt med trægulv og tæppe. Plads til 5 personer. I forteltet er der spisebord med 5 stole, køleskab, kaffemaskine, TV, the-køkken. I campingvognen er der siddegruppe som kan slås ned til dobbeltseng i den ene ende, i midten af vognen er der en mindre siddegruppe som kan slås ned til en enkelt seng og i den anden ende af vognen, er der også en dobbeltseng. Køkken med gasblus, bestik og service, samt gryder og pander, i vognen er der også kemitoilet. Dyner og puder. Medbring selv sengelinned eller lej en linnedpakke hos os.

 

Godt at vide...